Méně obvyklé druhy ovoce

Přednáška profesionální zahradnice o méně známých druzích ovoce, které můžeme pěstovat na svých zahrádkách a obohatit si jím jídelníček.

Hlavní foto

Mišpule? Muchovník? Dřín?

Poslední dobou roste zájem o původní staré odrůdy nebo úplně nové keře a stromy s výbornými plody, plnými vitamínů, které se obejdou bez náročné péče a hlavně bez chemického ošetřování. Tím tyto rostliny splňují požadavky na udržitelné zahradničení.

Poznejte nové druhy a odrůdy, které mohou pěstovat i začátečníci. Obzvlášť se hodí do rodinných a jedlých zahrádek.

Ovoce obsahuje mnoho cenných látek pro lidské tělo, a proto se považuje za SUPERPOTRAVINU. Není nad to, když si takovou super stravu vypěstujeme sami!

Přednáška Lenky Bennerové.
Cena: 100 Kč.


Podpořeno Evropskou unií.
#erasmusplus

Podobné akce

Přednáška zahradnice Lenky Bennerové, v níž se naučíme porozumět procesům, které probíhají v přírodě (a na zahradě) při přechodu do zimního období.

Celý článek 26. 9. 2024

Počasí nás neustále dokáže překvapit. Chcete se dozvědět více o záludném mraku? Navštivte přednášku v břevnovské knihovně.

Celý článek 27. 9. 2024

až 5. 10. 2024

12. ročník terénní soutěže pro 2–3členné hlídky dětí ve věku ZŠ. Tradiční podzimní akce pro soutěžní týmy ze základních škol, nižších ročníků víceletých gymnázií, DDM, spolků, oddílů, kroužků i rodin.

Celý článek 18. 9. 2024