Seminář pro zaměstnance školních jídelen na šestce

Na sklonku prázdnin zorganizovala Praha 6 setkání zaměstnanců všech šestkových školních jídelen. Pozvání přijali kuchaři i kuchařky, hospodářky a ředitelé i ředitelky škol.

Hlavní foto

Hlavním tématem bylo školení Hygienického minima pod vedením Anny Fuleové, ředitelky Odboru hygieny dětí a mladistvých. S novinkami ohledně připravovaných změn spotřebního koše účastníky semináře seznámila Alexandra Košťálová ze Státního zdravotního ústavu. „Letošní školní rok se v jídelnách budeme věnovat projektu Vaříme udržitelně ve školních jídelnách na Praze 6, který je spolufinancován Magistrátem hlavního města Prahy,“ doplnila k účelu setkání místostarostka pro školství Mariana Čapková a dodává:  „Jsem moc hrdá na kolegy ze školních jídelen, protože zdravá škola a školka začíná právě u nich, nejen co do kvality jídla, ale i co do nálady celé školy. Moc jim za jejich práci a elánu pro naše školy a školky děkuji.“

Fotogalerie

Související články

Radnice se na jaře rozhodla pomoci rodičům deváťáků s přípravou na přijímací zkoušky na střední školy a nabídla jim příspěvek dva tisíce korun na přípravné kurzy, zkoušky nanečisto, přípravu na talentovky a podobně. Městská část na tento program vyčlenila ve svém rozpočtu jeden milion korun.

Celý článek 19. 7. 2024