Na sklonku prázdnin zorganizovala Praha 6 setkání zaměstnanců všech šestkových školních jídelen. Pozvání přijali kuchaři i kuchařky, hospodářky a ředitelé i ředitelky škol.
Hlavním tématem bylo školení Hygienického minima pod vedením Anny Fuleové, ředitelky Odboru hygieny dětí a mladistvých. S novinkami ohledně připravovaných změn spotřebního koše účastníky semináře seznámila Alexandra Košťálová ze Státního zdravotního ústavu. „Letošní školní rok se v jídelnách budeme věnovat projektu Vaříme udržitelně ve školních jídelnách na Praze 6, který je spolufinancován Magistrátem hlavního města Prahy,“ doplnila k účelu setkání místostarostka pro školství Mariana Čapková a dodává: „Jsem moc hrdá na kolegy ze školních jídelen, protože zdravá škola a školka začíná právě u nich, nejen co do kvality jídla, ale i co do nálady celé školy. Moc jim za jejich práci a elánu pro naše školy a školky děkuji.“