PRÁZDNINY 2015 V MATEŘSKÝCH ŠKOLÁCH PRAHY 6

V červenci a srpnu 2015 bude běžný provoz v mateřských školách v souladu s platnými předpisy přerušen. Městská část Praha 6 však pro zájemce zajistila v několika mateřských školách prázdninový provoz. Organizovány jsou tématické městské tábory (MT), letní školičky (LŠ) a letní tábory (LT).

Hlavní foto

Přehled termínů táborů a školek, kde mohou děti být naleznete v příloze tohoto článku.

V případě malého zájmu o jednotlivé termíny a aktivity bude docházet k úpravám. Nabídka může být rozšířena v případě dalších zájemců o pronájem prostor MŠ k podobným účelům.

Termíny přijímání přihlášek, konkrétní podmínky a organizační pokyny včetně spojení na konkrétní osoby poskytnou pořádající mateřské školy.

Fotografie: MŠ Na Okraji

Související články

U příležitosti Dne učitelů Praha 6 pravidelně oceňuje své nejlepší učitele ze svých základních i mateřských škol. Titul Vynikající učitel na návrh svých ředitelů přebírají pedagogové, kteří do své náročné práce přinášejí něco navíc, ať už jsou to atraktivní metody práce, inovace, spolupráce s dalšími institucemi, integrace znevýhodněných žáků nebo vytvářejí inspirativní prostředí pro žáky i kolegy.  

Celý článek28. 3. 2024