Na úřad jen v nejnutnějších záležitostech, připomíná volajícím herečka Martha Issová

Ústředna Úřadu městské části Praha 6 má nyní známý hlas. K volajícím zde hovoří divadelní a filmová herečka Martha Issová a občany žádá, aby v době pandemie navštívili úřad jen v neodkladných záležitostech.

Hlavní foto

Hlas Marthy Issové se automaticky spustí každému, kdo zavolá na telefonní číslo  220 189 111. V případě většího množství souběžně volajících se nahrávka s hlasem herečky Dejvického divadla ozve s mírnou prodlevou. Následně se již volající spojí s konkrétní osobou na úřadě.

Martha Issová, která je vedle divadla spjatá i s řadou filmových rolí, tak podpořila úřad v jeho současné komunikaci směrem k veřejnosti. V souladu s vládními nařízeními úřad prosí občany, aby záležitosti, jež nyní mohou odložit, vyřídili později. Osobní návštěvu úřadu by vzhledem k přetrvávající pandemii měli občané zvolit pouze ve věcech, které nesnesou odkladu.

Úředníci jsou občanům k dispozici na telefonu a prostřednictvím e-mailu, řadu věcí tak lze konzultovat či vyřídit distančním způsobem. Podrobnosti a důležité kontakty zde

Nahrávka Marthy Issové je k dispozici přílohou. Marthě i Dejvickému divadlu tímto moc děkujeme za spolupráci!

Související články