Lidé mohou připomínkovat podobu sídliště Dědina

V rámci obnovy sídliště Dědina, kde dnes žije zhruba 6 tisíc lidí, probíhá mezi občany i anketa o jeho budoucí podobě.

Každý se tak může do konce října vyjádřit k připravované rekonstrukci parteru sídliště, parkovým plochám, vycházkovým cestám apod. Stačí své připomínky zaslat na emailovou adresu dedina{zavináč}praha6{tečka}cz. Projekt, který občanům předložila radnice najdete jako PDF soubor přiložený k této aktualitě.

Související články

Zatížení Prahy 6 individuální automobilovou dopravou, která směřuje do hlavního města ze severozápadu od metropole, atakuje hranice únosnosti. Praha 6 připravila soubor opatření, která podpoří cestování hromadnou dopravou. Na společné schůzce je zástupci Prahy 6 představili starostům a starostkám obcí, jejichž obyvatel se chystané novinky dotknou nejvíce. První změny by měly přijít už v létě.

Celý článek24. 4. 2024

Městská část Praha 6 podporuje výstavbu železnice v rámci celkového záměru modernizace trati Praha – Kladno s připojením Letiště Václava Havla. Vznik nové železniční zastávky Dlouhá míle s navazujícím prostorem je s městskou částí průběžně konzultována a předkládaná řešení převážně akceptují požadavky městské části.

Celý článek15. 4. 2024