DOPRAVNÍ OMEZENÍ - NA PŮL ROKU SE UZAVÍRÁ VIADUKT V MLÝNSKÉ ULICI

Občané Prahy 6 se musí připravit na nové dopravní omezení. Kvůli rekonstrukci železničního mostu v Mlýnské ulici bude pro dopravu od 2. 6. do 30. 11. 2014 uzavřen podjezd v Mlýnské ulici.

Hlavní foto

Stavba bude probíhat v termínu: od 2.6.2014 do 30.11.2014

Informace: Metrostav, a.s.

Stavbyvedoucí: Ing. Z. Kováčik, tel.:  606 600 790

ZPRÁVA SŽDC:

Vážení občané,

v rámci projektu optimalizace trati Praha Bubeneč – Praha Holešovice bude provedena rekonstrukce mostu v ulici Mlýnská. Tím bohužel dojde i k určitým dopravním omezením, kdy nebude možný průjezd ani průchod pod tímto mostem.

Náhradní trasa pro automobilovou dopravu:

Je možné využít objízdné trasy ulicí Podbabská (most Podbabská), ze které je možné se dostat na ulici Antonína Čermáka.

Náhradní trasa pro pěší:

Bude vedena přes Stromovku (vstup za nádražím Bubeneč) přes Císařský mlýn případně přes vrch zvaný "Pecka". Další možností je průchod propustkem za čerpací stanicí Robin Oil v blízkosti ul. Podbabská.

Další návaznosti jsou patrné z mapky.

Jsme si vědomi toho, že se po dobu rekonstrukce mostu Mlýnská sníží Váš komfort dopravy, nicméně věříme, že chápete naší snahu zkvalitnit prostředí, ve kterém žijeme, a období stavby přijmete se shovívavostí. Dále vás ujišťujeme, že po dokončení rekonstrukce mostu bude vytvořen kvalitní  povrch pro chůzi pěších pod tímto mostem.

Související články

Městská část Praha 6 podporuje výstavbu železnice v rámci celkového záměru modernizace trati Praha – Kladno s připojením Letiště Václava Havla. Vznik nové železniční zastávky Dlouhá míle s navazujícím prostorem je s městskou částí průběžně konzultována a předkládaná řešení převážně akceptují požadavky městské části.

Celý článek15. 4. 2024