Malí výtvarníci (4–10 let)

Pestrý a tvořivý výtvarný kroužek, jehož hlavním přínosem bude rozvoj motorických dovedností, podpora kreativity a fantazie dětí – to vše zábavnou formou.

Hlavní foto
Využíváme motivačních příběhů, pohádek, hudby, tanečních her a pohybu. Vedeme děti k sebevyjádření pocitů, výtvarného cítění a to za použití tradičních i netradičních materiálů a výtvarných technik – kresba, malba, pastel, koláž, prostorová tvorba a kombinace technik. Inspiraci hledáme v okolním světě – roční období, lidové tradice, historie, aktuální události.
V kroužku mohou být mladší i starší děti, neboť vždy volíme individuální přístup a hledáme společně tu nejlepší cestu pro každého.
Uspořádáme s dětmi vernisáž výstavy jejich děl pro veřejnost a každý účastník kroužku si vytvoří vlastní portfolio.
 
Kroužek povedou 2 zkušené lektorky s odborným vzděláním, dlouholetou praxí v oboru a hlavně s úsměvem, s laskavým a vstřícným přístupem k dětem.
U dětí cílíme na rozvoj zdravého sebevědomí, důvěru v sebe sama a své schopnosti a především: ať to děti baví!!!
 
Vedení kroužku:
Jiřina Zvolská – pedagožka, odborné vzdělání, dlouholetá praxe a zkušenost s prací s dětmi a lektorskou činností, prohlubované vzdělání v oblasti VV, HV, Maxík (s certifikací)
Alena Jančová – pedagožka, keramička, malířka a grafička, dlouholetá praxe v oboru, lektorská činnost, výuka VV
 
Začátek: čtvrtek 3. 10. 2024
Čas: 16.00–17.30
Cena: 3 700 Kč / 15 lekcí
 
Vše ráda vysvětlím, zašlu přihlášku a především se těším na Vaše děti!

Podobné akce

Otevíráme rukodělnou dílnu pro děti různého věku (zhruba 8 až 12 let) formou kroužku nebo i jednorázové návštěvy se zkušeným lektorem Petrem Paslerem.

Celý článek 3. 9. 2024

Otevíráme rukodělnou dílnu pro děti různého věku (zhruba 8 až 12 let) formou kroužku nebo i jednorázové návštěvy se zkušeným lektorem Petrem Paslerem.

Celý článek 3. 9. 2024

Na této procházce po areálu Strahovského kláštera a Nového Světa se její účastníci dozví o dvou sálech strahovské knihovny a také to, proč jeden z nich je jediným na světě, který se stavěl dle výšky knihovních polic, navštíví kostel Nanebevzetí Panny Marie a po krátkém obdivování Prahy z vyhlídky areálu vyrazí na Nový Svět, kde si nejen užijí atmosféru tohoto pohádkového místa, ale uslyší i historky o jednotlivých domech a jejich obyvatelích...

Celý článek 6. 9. 2024