Živé vnitrobloky – bleší trhy – Zelená 15A

Vnitroblok Zelená se na několik sobotních hodin stane komunitním bleším trhem, tržištěm sdílené ekonomiky a udržitelného nakupování. Můžete přijít prodávat, nakupovat, objevovat poklady, setkat se s lidmi z vašeho okolí i odjinud a v neposlední řadě nahlédnout do jedinečného vnitrobloku.

Hlavní foto

Do rozlehlého vnitrobloku projedete vchodem ze Zelené ulice č. 15 přímo vedle legendárního Dejvického divadla. Běžně je tento vnitroblok veřejnosti zavřený, tak využijte jedinečné příležitosti ho poznat. Objevíte tu zelený obyvatelný vnitroblok s dobrým klimatem a jednoduchým, ale příjemným dětským hřištěm, zákoutími a navazujícími zahradami. Pro blešák využijeme společnou středovou část, která by měla v brzké době projít proměnou, aby nabízela obyvatelům ještě více.

Akce se uskuteční v rámci druhého ročníku série komunitních blešáků, které se konají během jednoho víkendu v celkem osmi pražských vnitroblocích.

Podobné akce

až 5. 10. 2024

12. ročník terénní soutěže pro 2–3členné hlídky dětí ve věku ZŠ. Tradiční podzimní akce pro soutěžní týmy ze základních škol, nižších ročníků víceletých gymnázií, DDM, spolků, oddílů, kroužků i rodin.

Celý článek 18. 9. 2024

až 1. 10. 2024

Srdečně Vás zveme na setkání nad návrhem studie, který přináší mimo jiné doplnění výsadeb stromů a zlepšení jejich kvality díky lepšímu odvádění srážkových vod; navrhuje zlepšení veřejného prostoru pro pěší a úpravy komunikací,  architektonické řešení tzv. školní piazetty a úpravy dopravy. Tvar ulice se středním zeleným pásem se nemění.

Celý článek 17. 9. 2024