Největší čarodějnický slet v Praze byl na Ladronce!

Čarodějnice na Ladronce přilákaly nejvíc návštěvníků ve své historii. Díky pestrému programu i slunečnému počasí jich do malebného parku u usedlosti Ladronka dorazilo přes 11 000.
Hlavní foto

A bylo opravdu proč na akci přijít. Na návštěvníky v kostýmech čarodějnic i v civilu čekal nabitý program plný soutěží o skvělé ceny, loutkové divadelní představení i tradiční opékání buřtů a hra na kytary. I letos na akci proběhla volba Miss čarodějnice i závod Čarodějnice na bruslích. Nechyběl populární čarodějnický salón, kde se mohli zájemci proměnit v čarodějnické bytosti a desítky dalších zábavných her pro děti.

Po loňském překonání českého rekordu v počtu čarodějnic na jednom místě, padl letos další rekord. Společnými silami vytvořili sami návštěvníci největší čarodějnické koště, které dosáhlo úctyhodných 22 metrů a 36 centimetrů!!

Hranici zapálil poslanec Evropského parlamentu Jan Zahradil a radní Ingrid Kejkrtová přesně v 18.30. O rozpálenou atmosféru se krom ohně postarala i legenda českého bigbeatu Hudba Praha. O zábavu zase herci z televizního pořadu Na stojáka. Večer ukončila ve 22 hodin ohňová show.

Na akci, kterou pořádala již po čtvrté Městská část Praha 6, byl vstup tradičně zdarma.

Související články