Výsledek ankety k soše A.S.Puškina

Radnice uspořádala anketu mezi obyvateli v okolí Puškinovo náměstí ohledně případného umístění sochy na náměstí. Na anketní otázky odpovědělo celkem 82 respondentů, z toho 54 respondentů využilo email, 17 respondentů anketní list a 11 respondentů SMS.

Hlavní foto

Otázky, které položila radnice občanům bydlícím v okolí Puškinova náměstí:

  1. Považujete území Puškinova náměstí za vhodnou lokalitu k umístění nějakého uměleckého díla, např. sochy?
  2. Považujete navrženou podobu sochy A.S. Puškina za přijatelnou a akceptovatelnou?

Na anketní otázky odpovědělo celkem 82 respondentů (z toho 54 respondentů využilo email, 17 respondentů anketní list a 11 respondentů SMS. Pět respondentů odpovědělo pouze na první otázku).

Výsledek:

  • 50 % respondentů nepovažuje Puškinovo náměstí za vhodnou lokalitu pro umístění nějakého uměleckého díla, např. sochy
  • 61,1 % respondentů nepovažuje navrženou podobu sochy A.S.Puškina za přijatelnou a akceptovatelnou

Odpovědi bylo možné zaslat buď na emailovou adresu nebo formou SMS zprávy ve formátu P6(mezera)vlastní text na tel. číslo  220 189 111. Samozřejmě bylo možné napsat své odpovědi i na zadní stranu anketního formuláře a odevzdat ho ve Dvoraně (přízemí) Úřadu městské části. Roznos Českou poštou 500 ks letáků ankety proběhl ve dnech 24. - 27. 6. 2011 v okolí Puškinova nám. Uzávěrka ankety byla ve středu 29.6.2011 o půlnoci.

Související články

Projekt byl zadán v roce 2022 na základě dohody investorů v území (provozovatelů) a městské části. Následně byla zadána studie, která měla za úkol zkoordinovat všechny záměry v území, zejména dopravního charakteru, navázat na studii hlavního města Baba 1932 a především nalézt dopravní řešení křižovatky Na Štáhlavce/ Matějská/ Šárecká, která byla dvakrát neúspěšně řešena v rámci projektu TSK – Rekonstrukce Šárecké ulice.

Celý článek26. 2. 2024