VIDEO A PRVNÍ FOTO: hELLEoween PRAHY 6! ZAPOJTE SE!

Taky máte na dokladu totožnosti něco, co se místo fotky podobá spíš exponátu v kabinetu kuriozit? ELLE pro vás má revoluční řešení, díky kterému se příšerná fotka na občance stane zapomenutou minulostí.

Vaše nová identita bude neodolatelná a sexy, prostě božská. Je to snadné, jednoduché a hlavně zábavné.

Akce probíhá v pátek 31. 10. 2014 od 9 do 12 hodin a v pondělí 3. 11. 2014 od 9 do 18 hodin v budově úřadu městské části Praha 6. Těšíme se na vás!

Během akce není nijak omezen provoz odboru evidence obyvatel a osobních dokladů, žádosti o příjem i výdej dokladů vyřizuje zcela standardně jako v ostatní úřední dny. Děkujeme za pochopení.

Hlavní foto

VIDEO a podrobnosti najdete na www.elle.cz/helleoween

ELLE slaví 20. narozeniny a vy dostanete jedinečný dárek. Zařídíme vám do občanky fotku, na které se (konečně!) budete sama sobě líbit. Proč byste i na dokladech nemohla vypadat jako hvězda?

Je to snadné.

Přijďte se svou současnou občankou s nemožnou fotkou v pátek 31. října (9–12 hod.) nebo v pondělí 3. listopadu (9–18 hod.) na Úřad městské části Praha 6 v ulici Čs. armády 23. Tam na vás bude čekat hvězdný tým ELLE. Make-up artistka a vlasová stylistka vás udělají za pár minut krásnou. Fotograf vám poradí, jak se správně zatvářit a nastavit ve fotokabině obličej, abyste byla neodolatelná nejen ve skutečnosti, ale i na své občance. Následně spolu vyberete tu nejlepší fotku.

Pozor! Dvacet z vás získá novou
občanku zcela zdarma!

Pošlete nám na  fotku ze svého současného průkazu. ELLE vybere dvacet odvážlivkyň, u nichž je výměna občanky nejnaléhavější, a zařídí jím nový průkaz zdarma. Ostatní na Úřadu městské části uhradí správní poplatek v příslušné výši.

Naše výzva platí pro celou
Českou republiku

vůbec není nutné mít trvalé bydliště na Praze 6.