Tatran chce potvrdit pozici nejlepšího florbalového týmu

Finálová série je pro Tatran Střešovice po úvodních dvou utkáních na hřišti soupeře - 1.SC SSK Vítkovice - zatím vyrovnaná 1:1.
Hlavní foto

Obě utkání splnila předpoklady a přinesla atraktivní, dramatický florbal se skvělou diváckou kulisou, v tom úvodním Tatran prohrál 4:5 v prodloužení, ve druhém pak poměrně jednoznačněji svého soupeře již přehrál 5:2.

Série se dnes stěhuje do Prahy a Tatran odehraje svá domácí utkání v hale TJ Sokol Král. Vinohrady. V sobotu 11.4. od 15:40 a neděli 12.4. od 17:20, obě utkání vysílá ČT4 SPORT.

Přesto, že tato utkání jsou naplánovaná (díky programu ČFBU a ČT) poměrně nešťastně na velikonoční svátky, věříme, že se stanou součástí Vašeho programu a budete moci shlédnout zajímavý boj o extraligový titul.

V první přestávce sobotního utkání proběhne akce na podporu handicapovaných v rámci projektu Florbal na kolech, rozhovory a výzva k zaslání hromadné dárcovské sms. Více informací o projektu na serveru České federace florbalu vozíčkářů www.fbh.cz. Připraveno pro Vás bude i zázemí včetně občerstvení. 

Sestřihy, rozhovory, zajímavosti můžete sledovat na www.tatran.cz/florbal a www.videosport.cz, přímé přenosy pak na ČT4 Sport.

Rozhovor s prezidentem Tatranu Martinem Vaculíkem ZDE

Související články

Dnešní park Lázaro Cárdenase del Río má relativně bohatou historii. Vznikl jako součást zeleného pásu Dejvic a Bubenče, na základě regulační studie z 20. let 20. století. Posléze byla východní část tohoto pásu přejmenována na Náměstí Interbrigády a v 70. letech minulého století se stala jakýmsi „odkladištěm“ jinde neumístěných soch a pomníků. Byly zde umístěny sochy Simona Bolívara a Benita Juáreze. A možná právě jejich existence dala následně podnět HMP přejmenovat v roce 2000 tuto východní část parku na Park Lázaro Cárdenase del Río.

Celý článek15. 3. 2024