Šestý ročník Festivalu malých pivovarů na kulaťáku již zítra

V prostoru Trhů na Kulaťáku se uskuteční další ročník Festivalu malých pivovarů. Letos se zúčastní 20 malých pivovarů z celé ČR.

Hlavní foto

Nabídka pivovarů bude opravdu široká - pivní speciály, ležáky, pšeničná piva, APA, IPA, Porter, svrchně i spodně kvašená piva.

Standardní nabídka trhů zůstane zachována jako každou sobotu od 8 do 14 hodin.

Prodejci i farmáři pro návštěvníky připraví také bohaté „pivní“ občerstvení: Grilované klobásy, zvěřinové burgery a stejky, pivní guláš, arménský šašlik, makrelu na grilu, slané palačinky a kdo preferuje bezmasé varianty, bude mít možnost ochutnat veganské speciality, Raclette či Pelmeně.

Akce pokračuje ve filozofii „neplastování“. Pivo vám pivovary načepují buďto do skla (a to i do vlastního), nebo do vratných kelímků, či ekologicky zpracovaného plastu.

Farmářské trhy na Kulaťáku od samého počátku třídí odpad a předcházejí jeho vzniku.

Seznam pivovarů:

Vinohradský pivovar

Pivovar Bubeneč

Pivovar Záhora

Pivovar Lajka

Pivovar Vik

Pivovar v Poličce

Říčanský pivovar

Břevnovský pivovar

Malý Janek z Jinec

Minipivovar Pacov

Létající pivovar Fracek

Pivovar 3J Beer

Pivovar Všerad

Krušnohorský pivovar

Pivovar Beránek

Pivovar Hradecký klenot

Pivovar Olešná

Poddžbánský pivovar

Partnerské město Bayreuth

K dobré náladě zahrají kapely: Tony Rose & Red Hot Roosters, Cyrille Oswald trio, Vibe Unity, Hard Barock, COLORFUL PEOPLE

Program je připraven od 11 do 20 hodin a vstup je zdarma.

Akce se koná ve spolupráci s Městskou částí Praha 6.

Související články

Projekt Testovací plánování – Hradčanské rozhraní, jehož cílem je nalezení shody ohledně rozvoje území mezi ulicemi Pelléova a U Vorlíků, postoupil do finální fáze. Projekční týmy vytvořily na základě dříve představených konceptů návrhy rozvoje území, které nyní budou konzultovány s poradním a řídicím výborem projektu i s veřejností.

Celý článek 10. 9. 2024

Poslední vlak zastavil v nádraží Praha – Bubeneč 28. srpna 2014 krátce před půlnocí. A přesně po deseti letech zde mimořádně zastaví vlak, jenž svým příjezdem dává symbolicky budově nádraží nový smysl. Z nádraží Bubeneč se tak stala Stanice 6.

Celý článek 28. 8. 2024

Na území Prahy 6 je v péči městské části 87 dětských hřišť a 24 sportovišť. Co do počtu dětem nabízejí spoustu příležitostí, jak trávit volný čas aktivně, venku, v pohybu. Radnice navíc usiluje o to nabízet prostor a prvky také pro starší děti.

Celý článek 16. 7. 2024