VIDEO: PŘIJĎTE SI ZACVIČIT! PŘED HVĚZDOU JE 8 NOVÝCH FITNESS PRVKŮ

Praha,  22.  7.  2014  – UVNITŘ ZPRÁVY FOTOGRAFIE. Před  oborou Hvězda  si  můžete  nově zacvičit na speciálním sportovním nářadí! Radnice Prahy  6 nechala v předpolí obory Hvězda  u ulice Za oborou x Pozdeňská umístit 8 nových fitness prvků. Za jejich  instalaci a úpravu okolí zaplatila Praha 6 přes 515 tisíc korun. 

Hlavní foto

„Je to už páté venkovní sportoviště v Praze 6. I tentokrát jde o jedinečnou posilovnu  přímo pod  širým  nebem, kam si může přijít zacvičit kdokoliv a kdykoliv.  Vstup  je  pro všechny zdarma a věříme, že právě u obory Hvězda, kam  chodí denně mnoho lidí, bude mít nové sportoviště velké využití,“ řekl Ondřej Balatka, radní Prahy 6 pro školství a sport.

Jaké svaly a na čem můžete posilovat?

Kliky  na  nízké  hrazdě,  přitáhování  na  vysoké  hrazdě. Ruce protáhnete ručkováním  na  žebříku. Balanční  kladina  prověří hbitost. Protáhnou vás stabilní chůdy a šplhací žebřík. Mrštnost vyzkoušíte na přeskocích a břicho můžete posilovat na speciální lavici. U každého fitness prvku je návod, jak na něm správně cvičit.

Šestka: venkovní posilovny v kurzu

Venkovní sportoviště a posilovny jsou v Praze 6 již v Břevnově na Ladronce, ve Vokovicích v ulici Kladenská nedaleko pošty, na Petřinách v ulici Čílova nedaleko  tramvajové zastávky Obchodní dům Petřiny, v Dejvicích v ulici Generála  Píky  nedaleko autobusové zastávky Kafkova. Venkovní posilovna je od června 2010 také na sídlišti Červený vrch ve vnitrobloku panelových domů mezi ulicemi Mozambická a Etiopská.

ČTĚTE TAKÉ:

novinky.cz: Senioři mají hřiště bez prolézaček, protahují se na strojích

Pro cvičení venku vzniklo v Praze 6 další hřiště

Titulní fotografie - zdroj: http://www.all-free-download.com/

Související články