Představení plánované rekonstrukce Polikliniky Pod Marjánkou

Městská část Praha 6 zve všechny občany na veřejné představení projektu "Rekonstrukce a přístavba Polikliniky Pod Marjánkou", které se uskuteční přímo v prostorách polikliniky ve středu 16. září od 17 hodin.

Hlavní foto

Pokud vás zajímá budoucnost Polikliniky Pod Marjánkou, přijďte se podívat, jak by celý areál mohl v budoucnu vypadat, a také diskutovat se zastupiteli Prahy 6 a s odborníky z Fakulty architektury ČVUT. Představení projektu i s následnou diskusí proběhne přímo na poliklinice ve středu 16. září v 17 hodin. 

Živý přenos z akce bude k vidění na facebookové stránce Prahy 6.

Aktuální informace ohledně kapacity účastníků najdete Facebooku Prahy 6 nebo zde na webu. V případě, že bude snížen limit počtu účastníků hromadných akcí v důsledku koronavirových opatření, proběhne celá akce online. Sledujte aktuální informace na našem webu a také v události na facebookové stránce Prahy 6.

 

AKTUALIZACE: Z důvodu bezpečnosti je kapacita sálu snížena na 30 osob, mezi nimiž budou zachovány potřebné rozestupy. Vstup je možný pouze s rouškou, na místě bude k dispozici dezinfekce. Celou debatu bude možné sledovat z bezpečí domova, setkání budeme živě přenášet na Facebooku.

Více o plánované rekonstrukci čtěte zde www.sestka.cz

Podklady ke stažení: ZDE

 

Související články

Služba Senior taxi bude od dubna rozšířena o jeden vůz navíc. Radnice Prahy 6 službu nabízí od loňského října a od té doby vydala seniorům již téměř 900 průkazů a celkem se od té doby uskutečnilo již více než 1500 jízd. Vzhledem k velkému zájmu o tuto službu se vedení radnice rozhodlo přidat jedno vozidlo.

Celý článek20. 3. 2024