Praha 6 otevřela pobočku úřadu v ÚVN

Městská část Praha 6 rozšiřuje služby pro veřejnost. V areálu ÚVN ve Střešovicích otevřela novou informační kancelář. Služby CzechPOINTu nebo ověřování listin zde bude nabízet veřejnosti, pacientům i zaměstnancům nemocnice.

Hlavní foto

„Ne všechny záležitosti už jdou vyřídit online, i když na tom intenzivně pracujeme. Proto hledáme další cesty, jak přiblížit služby úřadu k lidem. Věřím, že pacientům, kteří v nemocnici tráví delší čas, ale i zaměstnancům nemocnice, kteří často pracují v době běžných úředních hodin, přijdou služby v areálu vhod a budou je využívat,“ říká starosta Prahy 6 Jakub Stárek.

Informační kancelář je také snadno přístupná veřejnosti z okolí nemocnice. Lidé ji najdou hned v přízemí pavilonu I v areálu ÚVN, 4 minuty chůze od zastávky tramvaje. Úřední hodiny jsou v úterý a ve čtvrtek od 8 do 12 a od 12.30 do 16 hod.

V informační kanceláři vyřídí agendu kolem datových schránek, pořídí výpisy z rejstříku trestů, živnostenského nebo obchodního rejstříku, provádí se zde ověřování podpisů a listin nebo autorizované konverze dokumentů. Pobočka v areálu nemocnice vznikla díky spolupráci s vedením nemocnice, které zdarma poskytlo své prostory.

Provoz v informační kanceláři ÚVN se bude kombinovat se stejnou pobočkou na Petřinách, která je otevřena v pondělí, ve středu a v pátek.

 

Informační kancelář U Vojenské nemocnice

U Vojenské nemocnice 1200

169 02, Praha 6

telefon: 606 176 486

e-mail: ik-uvn@praha6.cz

 Úřední hodiny

úterý 8:00– 12:00 a 12:30–16:00

čtvrtek 8:00– 12:00 a 12:30–16:00

Kontakty a úřední hodiny pro všechny informační kanceláře najdete ZDE