Praha 6 hledá provozovatele farmářských trhů na Hradčanské

Východ ze stanice metra A na Hradčanské je frekventovaným místem, kde jsou „malé farmářské trhy“ zažité a vyhledávané již několik let. Praha 6 aktuálně ve výběrovém řízení hledá jejich nového provozovatele, který by tradici malého tržiště udržel a případně i rozvíjel podle svých představ.

Hlavní foto

Hlavní podmínkou pro uchazeče je zájem zprostředkovat prodej tuzemských farmářských produktů: čerstvého ovoce a zeleniny, květin, masných a mléčných výrobků, kávy, občerstvení a souvisejícího zboží. Protože farmářské trhy bývají také místem ke společenskému setkávání všech věkových skupin, výběrové řízení umožní doplňkově pořádat i menší kulturní akce, jako je například živá hudební produkce, bazary oblečení a podobně. Velkou výhodou je umístění přímo u stanice metra, autobusu i tramvaje.

Farmářské trhy by měly být v provozu mezi 7. (až 9.) hodinou ráno až 6. (až 9.) hodinou večer. Podmínky výběrového řízení zájemci najdou na tomto odkaze a také v příloze této zprávy. Přihlásit se je možné do 2. 8. skrze elektronické tržiště.