POHÁDKOVÝ LES PRO DĚTI UŽ TUTO SOBOTU!

V sobotu 31. května se pražská obora Hvězda promění v Pohádkový les. Akce pro děti začíná v deset hodin dopoledne, vstup je z ulice Na Vypichu. Připravena je téměř tříkilometrová trasa s osmi stanovišti, na kterých děti budou objevovat strašidla a plnit pohádkové úkoly. Vstup je pro všechny zdarma.

Hlavní foto

Přivítá vás Loupežník, který dětem vydá startovní kartičku, se kterou se vydají na cestu za Pavoučnicí, Luciferem či sličnou Rytířkou. Za splněný úkol dostanou razítko na herní kartičku, která je postupně dovede až ke králi, který jim ukáže cestu ke stromu splněných přání, kde si budou moci vybrat zaslouženou odměnu. 

„V loňském roce přišlo na akci téměř 7 tisíc návštěvníků. Letošní pohádkový les pořádaný ke Dni dětí nabídne hudební koncert Petra Nedvěda, soutěže a děti si užijí v oboře Hvězda až do 18 hodin večer atmosféru pohádkového lesa," informoval Adam Halmoši, mluvčí Prahy 6.

V cíli pak bude na všechny čekat od 14 do 18 hodin doprovodný program.  V 16.15 bude v nabídce pohádka Dlouhý, Široký a Bystrozraký, zájemci si budou moci vyzkoušet výtvarné dílny, malování na obličej, výrobu šperků a další činnosti.

KOMPLETNÍ INFORMACE: http://www.praha6.cz/akce/pohadkovy-les-2014-05-31-a.html