Máme 3. nejlepší webové stránky

Webové stránky Prahy 6 byly ocěněny jako třetí nejlepší v krajském kole soutěže Zlatý erb. V soutěži skončily za vítěznou Prahou 12 a druhou Prahou 8. Ocenění převzal tajemník úřadu Jan Holický během slavnostního ceremoniálu v Rezidenci primátora.

Hlavní foto

Dvacátého prvního ročníku soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí Zlatý erb 2019 se aktivně zúčastnily obce a města z celé ČR. Letos se opět zapojilo všech 14 krajů České republiky. Do soutěže bylo celkově přihlášeno 435 projektů včetně soutěžících o Cenu ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci.

Ceny 16. ročníku krajského kola soutěže Zlatý erb 2019 o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly předány při slavnostním ceremoniálu v Rezidenci primátora.

V Hlavním městě Praha bylo přihlášeno 34 projektů. Do celostátního kola postupují MČ Praha 12, MČ Praha-Dolní Počernice, MČ Praha 7 a hl. m. Praha prostřednictvím městské společnosti Operátor ICT. Skokanem roku se staly webové stránky městské části Praha 18.

Vítězové budou slavnostně vyhlášeni na konferenci ISSS 1. dubna 2019 v Hradci Králové.
Nejlepší webové stránky města

1. MČ Praha 12
2. MČ Praha 8
3. MČ Praha 6

Nejlepší webové stránky obce

1. MČ Praha-Dolní Počernice
2. MČ Praha-Kunratice
3. MČ Praha-Kolovraty

Kategorie Smart City a nejlepší elektronická služba

1. Praha, hl. m. – Operátor ICT: Datová platforma hlavního města Prahy Golemio
2. MČ Praha 7 – Cityvizor
3. Praha, hl. m. – Operátor ICT: Regionální dopravní systém