FOTBALOVÉ KEMPY FK DUKLA, RADNICE DÁVÁ ODMĚNU

Praha, 1. 8. 2014 - FK Dukla Praha ve spolupráci s partnerským klubem SK Aritma Praha pořádá již potřetí příměstské fotbalové kempy. Letos se obou příměstských kempů účastní na 120 dětí. Kempy podporuje také městská část Praha 6, radní pro sport Ondřej Balatka předal všem účastníkům speciální cenu.

Hlavní foto

Patronem kempu je bývalý fotbalista, asistent trenéra u reprezentační jednadvacítky a zároveň trenér ligové Dukly Praha Jan Suchopárek. Kempy jsou určeny pro všechny děti bez rozdílu klubové příslušnosti. 

Poslední výkop prvního turnusu příměstského fotbalového kempu na SK Aritma vyšel v pátek 1. srpna na Ondřeje Balatku, radního Prahy 6 pro sport. A s jedním velkým překvapením: 

„Všem účastníkům kempu jsme přichystali dárek – šek v hodnotě tisíc korun na nákup sportovního vybavení. Kempy jsou výbornou příležitostí, jak pro děti během léta najít sportovní vyžití s legendárním fotbalovým klubem a za podpory špičkových fotbalistů. Chceme sport v Praze 6 maximálně podporovat, protože právě z nejmladších dětí mohou díky kempům vyrůst velké fotbalové naděje,“ řekl Ondřej Balatka, radní Prahy 6 pro sport, školství a volný čas. 

„Velice si vážíme velké podpory městské části Praha 6 na tyto dnes již tradiční příměstské tábory, kterých se každoročně účastní velký počet dětí především z naší městské části. Díky Praze 6 účastníci obdrží hodnotný dárek a v neposlední řadě jsme tento tábor dětem z poskytnutých prostředků zpestřili fotbalovým parkem, který si děti velice oblíbily,“ řekl Petr Studénka, manažer mládeže FK Dukla Praha. 

Prvního kempu se zúčastnilo 70 dětí. Od 4. do 8. srpna 2014 je druhý kemp a přihlášeno je už 50 dětí. 

Další informace k letním příměstským kempům

Na fotografii zprava: J. Suchopárek a Ondřej Balatka.

Související články

Na největší čarodějnickou párty se 30. dubna na Ladronku sletí české hudební hvězdy kapely UDG, Maxim Turbulenc a zpěvák Jakub Ondra. Malí čarodějové se mohou přiučit magii od kouzelníka Kravaty a vyzkouší si své magické schopnosti v zábavných úkolech na Kouzelné stezce. Akce pořádaná městskou částí Praha 6 je pro návštěvníky zdarma.

Celý článek23. 4. 2024