Anketa: Dopravní obslužnost sídliště Baba

Na základě opakovaných požadavků v lokalitě Sídliště Baba na zavedení autobusové linky přichází MČ Praha 6 s veřejnou anketou na toto téma.

Hlavní foto

Společnost ROPID (Regionální organizátor Pražské integrované dopravy) vypracovala 3 varianty vedení autobusové linky, které zohledňují situaci po zprovoznění prodloužení metra A (konkrétně zast. Bořislavka). Původní uvažovaná trasa (spojení se zastávkou Hradčanská) se již v návrzích neobjevuje, neboť by do značné míry kopírovala vedení linky 131. Nové varianty počítají s napojením sídliště novou linkou 216 buď na stanici Vozovna Střešovice (s přestupem na metro v zastávce Thákurova), či na zastávku metra Bořislavka. 3. varianta počítá s prodloužením současné linky 108 ze zast. Bořislavka dále do zastávky Sídliště Baba.

Od 1. prosince 2016 do 6. ledna 2017 se koná online hlasování. To je určeno pouze pro obyvatele sídliště Baba (viz mapka níže) a není tudíž anonymní. Hlasování bude rovněž omezeno prostřednictvím SMS autorizace, to znamená, že pro hlasování je potřeba disponovat mobilním telefonem, na který Vám přijde ověřovací kód.

Hlasující bez mobilního telefonu či internetového připojení mohou využít služby asistovaného hlasování.
Kdy? v úřední dny (po. a st. mezi 8:00 a 18:00) po předchozí telefonické domluvě na čísle 220189162 nebo 220189153
Kde? na recepci ve 4. patře ÚMČ (Čs. armády 23) - naproti hlavnímu výtahu

 

Anketu naleznete zde: www.praha6.cz