PRAHA 6: CESTA KOLEM SVĚTA ZAČÍNÁ PRÁVĚ U NÁS

V sobotu 30. května 2015 se z pražské obory Hvězda vypravíme na Cestu kolem světa, která potrvá jen jeden den. Městská část Praha 6 totiž připravila pro děti a jejich rodiče tematickou rodinnou akci s názvem Cesta kolem světa. Startujeme v 10 hodin.

Pro děti je připraveno celkem 12 soutěžních stanovišť, kterými budou muset projít. V každém z nich na ně čeká otázka ze zeměpisu, historie i současnosti.

 

Za správnou odpověď dostane každé dítě razítko na herní kartičku. Tu obdrží všichni zájemci při startu. S kartičkou pak musí dojít až do cíle, kde na ně bude čekat zasloužená odměna.

A protože radnice Prahy 6 chtěla připravit hezkou oslavu Dne dětí, nabídne pak všem vytrvalcům ještě další program.

 

V cíli totiž od 14 hodin propukne: alchymistická show, koncert Příhody kluka BomBarďáka, pohádka Včelí medvídci, Talent scéna, představí se kouzelník Petr Nedvěd a spol., výtvarné dílny a připraveny budou třeba i skákací hrady nebo velká trampolína. Děti se budou moct svézt na poníkovi a pamatováno bude i na čtyřnohé přátele. V oboře Hvězda na Bílé Hoře budou i stánky s občerstvením. Přichystán je i další doprovodný program.

V loňském roce dorazilo přes devět tisíc návštěvníků. Budeme rádi, když letošní Cesta kolem světa přiláká ještě víc zájemců a trumfneme rok 2014,“ říká radní Roman Mejstřík.

Akce se koná za každého počasí. Vstup je zdarma z ulice Na Vypichu.  

Kompletní informace o akci najdou zájemci na webových stránkách radnice: http://www.praha6.cz/akce/cesta-kolem-sveta-2015-05-31.html.