PRAHA 6: ZASTÁVKA U KAŠTANU BUDE ZACHOVÁNA, RADNICE VYSLYŠELA POŽADAVKY SVÝCH OBČANŮ

Praha, 25. 6. 2014 – Rada MČ Praha 6 na svém dnešním zasedání schválila financování rekonstrukce tramvajové zastávky U Kaštanu v Bělohorské ulici ve výši 1.500.000 Kč. Městská část se tak snaží o zachování zastávky u Kaštanu. Vychází tak vstříc  požadavkům svých občanů. Celá realizace bude provedena do konce srpna 2014.


„I přes neschválení příspěvku Dopravnímu podniku na rekonstrukci zastávky U Kaštanu na jednání Zastupitelstva MČ Praha 6 v pátek 20. června, které tam bylo předloženo Radou MČ Praha 6, jsme našli pro naše občany řešení,“ řekl Jan Záruba, místostarosta, a dodal: „Rada dnes schválila smlouvu na 1.500.000 Kč na rekonstrukci tramvajové zastávky U Kaštanu.

„Vyslyšeli jsme požadavky našich občanů. Zastávka je na svém stávajícím místě od dvacátých let minulého století a tak si myslím, že by měla být zachována,“ řekla starostka MČ Praha 6 Marie Kousalíková a dodává: “Na rekonstrukci stávající zastávky dnes Rada městské části Praha 6 tak schválila poskytnutí mimořádné finanční částky přímo Dopravnímu podniku.“