COMPETENCE

Zúčastněte se mezinárodního projektu COMPETENCE, který MČ Praha 6 realizuje se svými zahraničními partnery. Projekt napomáhá k překonání komunikačních bariér mezi veřejnou správou a občany – klienty, pocházejícími ze zahraničí. Pokud jste již služeb MČ Praha 6 využili, budeme Vám velmi vděčni za zpětnou vazbu – zkušenost, o niž se podělíte v krátkém na níže uvedeném odkazu.

Share Your experience with us! Prague 6 is strengtening competences in public administration services. We wish to overcome some of a barriers in communicating with expats living in Prague 6. If You are an expat using the services of Prague 6 municipal office, we would appreciate Your feedback by filling in a short online questionnaire cretaed as a part of implementation of the COMPETENCE project. Thank You for Your time.

Dotazník / Questionnaire: Dotazník spokojenosti a zpětné vazby (google.com)

Děkujeme za váš čas a ochotu se podílet na vylepšování práce úřadu MČ Praha 6.

“The COMPETENCE project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation”

COMPETENCE – Capacity building Of eMployees of municiPalitiEs for beTtEr provisioN of publiC sErvices

Funded under: EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation

Městská část Praha 6 realizuje od 1.7.2021 do 31.12.2023 projekt COMPETENCE, jehož hlavním cílem projektu je v rámci mezinárodního partnerství zlepšit kvalitu služeb poskytovaných orgány městských samospráv prostřednictvím budování kapacit úředníků.

Projekt si klade následující cíle:

  • Zlepšení odborných dovedností zaměstnanců obcí;

  • Lepší propojení mezi veřejnou správou a společností;

  • Intenzivnější mezinárodní spolupráce a přenos specifických znalostí týkajících se dalšího vzdělávání ve veřejném sektoru;

  • Aplikace vzdělávacích programů založených na příkladech dobré praxe ze zahraničí;

  • Překonání předsudků ohledně komunikace s cizinci.

V rámci projektu dojde k vytvoření vzdělávacích kurzů, které budou odrážet skutečné potřeby zaměstnanců ÚMČ Praha 6.
Tyto kurzy budou tvořeny a pilotovány za přispění expertního partnera z Norska s rozsáhlou zkušeností se vzděláváním ve veřejné správě.

Funded under: EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation

Další informace