KidFest 2024

KidFest 2024 – Unikátní charitativní festival spojující radost, kulturu a zábavu pro děti a jejich rodiny!

 

Hlavní foto

Projekt KidFest 2024 vzniká s cílem poskytnout nezapomenutelný zážitek, který zahrnuje nejen zábavu, ale také podporuje dobročinnost, kulturu a vzdělání.

KidFest 2024 není pouze festival; je to srdcem řízená iniciativa zaměřená na podporu dětí a rodin prostřednictvím radosti, smíchu a hlubších hodnot. Tento jedinečný festival se uskuteční dne 1. června 2024 na Vypichu v Praze.

KidFest 2024 se primárně zaměřuje na podporu charitativních organizací, které hrají klíčovou roli v pomoci dětem po celém světě. Naše cíle zahrnují propagaci jejich práce a sbírání finanční podpory pro jejich humanitární projekty, které směřují k zlepšení života dětí.

KidFest 2024 důrazně zdůrazňuje hodnoty inkluzivity a rovnosti. Festival je otevřený jak pro děti z dětských domovů, tak pro rodiny s dětmi, bez ohledu na socioekonomický status, etnický původ nebo zdravotní stav. Tím vytváříme prostředí, kde se všichni účastníci cítí vítáni a respektováni. KidFest 2024 poskytne dětem pestrou škálu zábavných a sportovních aktivit. Plánujeme soutěže, hry, umělecké workshopy a mnoho dalších aktivit, které podporují kreativitu a fyzickou aktivitu dětí. Tyto aktivity nejen baví, ale také přispívají k zdravému rozvoji dětí.

Podobné akce

až 28. 8. 2024

Nezmeškejte konec léta se všemi jeho potěšeními. Přichází opulentnost, v níž se spolu snoubí dokonale vybarvené květy, množství plodů i některé zelené lupení zažívající „druhou mízu“.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_pozdni_leto 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 8. 2024

Příměstský tábor pro děti ve věku 9–14 let v komunitním centru Nesedím, sousedím v Břevnově.

Celý článek25. 4. 2024