Hudebně-divadlení tábor v RS Obzor

Tábor s tvůrčími dílnami určené pro děti od 8 do 18 let. 

Hlavní foto

Společné objevování a tvoření divadla, hudby a dalších výtvarných složek (scéna, kostýmy). Inspirací nám bude táborové téma a především okolní příroda Lužických hor. Každý se zapojí podle svých schopností a zájmu do autorského divadelně-hudebního projektu, který vyvrcholí společným představením. Program bude doplněn spoustou her, celodenním výletem, koupáním v blízkém rybníce, sportováním, zpíváním u ohně a dalším dobrodružstvím. 

Pobyt v rekreačním středisku Obzor v Maxově u Sloupu v Čechách ve 4–8lůžkových pokojích, společné WC a sprchy. Celodenní plná strava s pitným režimem. 

Cena zahrnuje ubytování, stravu, program, materiál, pedagogické vedení. Cena nezahrnuje dopravu, doprava na místo je vlastní.

Podobné akce

až 23. 8. 2024

Pohádky a aktivity s roboty Ju a Pí, kteří chtějí moc pomáhat lidem, ale často všechno popletou, provedou děti koncepty dat, strojového učení, předpojatosti, velkých jazykových modelů a ambientní inteligence.

Celý článek2. 4. 2024

až 9. 8. 2024

Pojďme si hrát, objevovat, programovat a tvořit – nejen s roboty! Budeme programovat a sestavovat roboty Fable, VinciBot, Ottíka, Intelino Smart Trains. Zkusíme stop motion animace pomocí Piximakey studio. Budeme programovat BBC micro:bit a také ve Scratchi.

Celý článek2. 4. 2024

Máte zájem si procvičit konverzaci v angličtině na témata, která vás budou zajímat a na jejichž výběru a přípravě se budete moci podílet?  

Setkání jsou určena těm, kteří se pasivně v angličtině dobře orientují, ale k mluvení jim chybí praxe, obávají se, že udělají chybu, a tak raději nic neřeknou. Pojďme společně překonat obavu z mluvení, ponořit se do té jazykové tůně a tempo po tempu ji zdolat. Setkání povede paní Lída Lhotská. Není rodilou mluvčí. Angličtina je však již 30 let jejím pracovním jazykem. 

Pozor! Je třeba si rezervovat místo na telefonním čísle  +420 770 130 242 nebo osobně na pobočce. 

Celý článek8. 6. 2024