Hudebně-divadlení tábor v RS Obzor

Tábor s tvůrčími dílnami určené pro děti od 8 do 18 let. 

Hlavní foto

Společné objevování a tvoření divadla, hudby a dalších výtvarných složek (scéna, kostýmy). Inspirací nám bude táborové téma a především okolní příroda Lužických hor. Každý se zapojí podle svých schopností a zájmu do autorského divadelně-hudebního projektu, který vyvrcholí společným představením. Program bude doplněn spoustou her, celodenním výletem, koupáním v blízkém rybníce, sportováním, zpíváním u ohně a dalším dobrodružstvím. 

Pobyt v rekreačním středisku Obzor v Maxově u Sloupu v Čechách ve 4–8lůžkových pokojích, společné WC a sprchy. Celodenní plná strava s pitným režimem. 

Cena zahrnuje ubytování, stravu, program, materiál, pedagogické vedení. Cena nezahrnuje dopravu, doprava na místo je vlastní.

Podobné akce

až 23. 8. 2024

Pohádky a aktivity s roboty Ju a Pí, kteří chtějí moc pomáhat lidem, ale často všechno popletou, provedou děti koncepty dat, strojového učení, předpojatosti, velkých jazykových modelů a ambientní inteligence.

Celý článek2. 4. 2024

až 9. 8. 2024

Pojďme si hrát, objevovat, programovat a tvořit – nejen s roboty! Budeme programovat a sestavovat roboty Fable, VinciBot, Ottíka, Intelino Smart Trains. Zkusíme stop motion animace pomocí Piximakey studio. Budeme programovat BBC micro:bit a také ve Scratchi.

Celý článek2. 4. 2024