Drive Home

Drive Home je čtyřčlenná progresivní rocková skupina, která se specializuje na tvorbu delších, melodicky propracovaných kompozic. 

Hlavní foto

Drive Home

Drive Home je čtyřčlenná progresivní rocková skupina, která se specializuje na tvorbu delších, melodicky propracovaných kompozic. Jejich hudba se vyznačuje komplexními aranžmá a instrumentálními pasážemi typickými pro žánr progresivního rocku.

Texty Drive Home často čerpají inspiraci z obrazů a příběhů, což přidává jejich skladbám narativní rozměr. Toto propojení hudby a příběhů vytváří charakteristický zvuk kapely. Témata jejich textů sahají od osobních zkušeností přes fantazijní příběhy až po společenská témata, vždy s důrazem na vytvoření atmosféry a emocionálního spojení s posluchačem.

Kapela vydala studiové album Reset. Přestože její členové zůstávají věrní kořenům progresivního rocku, snaží se do své tvorby začleňovat i moderní prvky, čímž oslovují jak tradiční fanoušky žánru, tak i nové posluchače.

Richard Slach – kytara, zpěv | Vladimír Línek – klávesy, zpěv | Richard Medek – basová kytara | Mikoláš Línek – bicí

Podobné akce

Přijďte si s námi zazpívat, zatančit, zjistit, jakým jazykem se mluví v Mali a dozvědět se mnoho dalšího. Společně si zazpíváme i skladby jako jsou Iko, Iko, Jingo Ba nebo ukolébavku Mali Sajo.

Celý článek 10. 10. 2024