Běh pro Paměť národa 2024 v Praze

Letos poběžíme za všechny, kteří se nevzdali. Zveme vás na devátý ročník Běhu pro Paměť národa! Registrace spuštěny na http://behpropametnaroda.cz.
 
🏃‍♂️ V Praze se vydáme na trať v sobotu 11. května. Trasy povedou oborou Hvězda. A na výběr bude několik možností – měřené běhy s hromadným startem na 5 nebo 10 km a štafeta 4x 2,5 km, neměřený běh na 1 km, do kterého se můžou zapojit třeba i rodiče s kočárky i závody pro děti na 200 a 500 metrů. Nebude chybět doprovodný program pro celou rodinu.
 
Hlavní foto
Běh pro Paměť národa není jen o sportovní aktivitě a fyzické vytrvalosti. Záleží nám na tom, aby společnost nezapomněla. Běh symbolicky věnujeme těm, kteří se v minulosti zachovali statečně a jsou pro nás inspirací. Kromě toho je náš běh také společenskou akcí pro celou rodinu!
 
Zaplacením startovného přispějete Paměti národa, která dokumentuje osudy pamětníků, pomáhá jim, vzdělává děti i dospělé a vypráví příběhy 20. i 21. století.
 

Podobné akce

až 28. 8. 2024

Nezmeškejte konec léta se všemi jeho potěšeními. Přichází opulentnost, v níž se spolu snoubí dokonale vybarvené květy, množství plodů i některé zelené lupení zažívající „druhou mízu“.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_pozdni_leto 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 8. 2024

Příměstský tábor pro děti ve věku 9–14 let v komunitním centru Nesedím, sousedím v Břevnově.

Celý článek25. 4. 2024