ivy z + ari & indi

Hlavní foto

Ivy Z

Pod jménem Ivy Z se skrývá sólový projekt Lenky Zbořilové z dreampopové kapely Billow. V roce 2021 debutovala experimentální nahrávkou Under a Red Moon, kdy byla po dobu 16 týdnů složena či dodělána jedna písnička. V Potrvá vystoupí u příležitosti křtu své druhé desky Let Yours Be the Last Burning Heart, která vyjde 3. února na ostravském labelu Korobushka Records. K živému hraní přistupuje podobně rozmanitě jako ke své tvorbě. Rozumí si temnota s weird popem?

Pokud sama nepřiveze slivovici, přijď ji pozvat na panáka a pobavit se na téma nejnovějších módních výstřelků na scéně.

Mysli na: Ex:Re, Lana, The Black Heart Procession.

 

Ari & Indi

Aran a Indoš – známá dvojka ze stáje Silver Rocket, ale poměrně nové slezsko-pražské uskupení na scéně.

Když Ari & Indi zrovna najdou správné kable, můžeš od nich očekávat výlet do světa, kde i mapy jsou zbytečný. Společně s jemným elektronickým podkladem zkrátka všechno plyne víc harmonicky – a to je jeden z důvodů, proč duo v příjemném prostředí Potrvá neminout.Těš se na hity jako Baryton, Sindibád či Janáček z debutového alba Korespondence, které vyšlo na začátku října 2022 (Silver Rocket / MMM).

Dvojice se také nechala slyšet, že disponuje poměrně velkou zásobou nových písní. Neboj se tedy zeptat, zda ti nějaký nově vznikající hit nezahrají (za pivo nebo dvě?).

Nenaplň duši popelem a mysli na: New Dog, Carissa`s Wierd, Low.

 

Konec striktně ve 22:00.

 

Ivy Z: ivyzbo.bandcamp.com

Ari & Indi: ariaindi.bandcamp.com

Podobné akce