EKO domácnost, aneb šetrné čisticí prostředky

Workshop, kde si přímo vyrobíme čisticí prostředky do domácnosti.

Hlavní foto
Známe to všichni... Poličky v našich kumbálech praskají pod tíhou všech možných čisticích prostředků. Co kus, to jiný druh úklidu, a jejich citlivost k životnímu prostředí či našemu zdraví mizivá. Co když si dokážeme poradit s úklidem běžnými surovinami, které se nachází v naší kuchyni? Stačí pouhých pět surovin, ze kterých dokážeme např. vyrobit prací gel, aviváž, jar, čistič podlah, toalety, prášek do myčky aj. Díky šetrnému přístupu nám tak poděkují nejen naši domácí mazlíčci, ale samozřejmě i naše zdraví. Na kurzu si ukážeme, jak takové čističe vyrobit a jak je používat.
Workshop vede Míša Soukalová.
 
Cena: 200 Kč pracující dopělí, 100 Kč senioři.
Rezervace:

Podobné akce

až 16. 5. 2024

Kurz plný jarních vůní a chutí, který vás zavede na přírodní louku jen půl hodiny od Václaváku a dá vám zapomenout, že jste ve velkoměstě. Zapojíme všechny smysly a necháme se hýčkat přírodní krásou. Objevíme i polštáře omamně vonící mateřídoušky.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_louka 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 4. 2024

Zveme vás na prezentaci o výsledcích projektu měření znečištění ovzduší vlivem lokálních topenišť v problematických oblastech Prahy 6, kde byla nainstalována síť senzorického měření a meteostanic, která měla za cíl lokalizovat problém a informovat o stavu životního prostředí.

Celý článek16. 4. 2024