Dětské inline závody na Ladronce

Akce je vhodná pro úplné začátečníky i pokročilejší bruslaře. Závodů se nemohou zúčastnit závodníci na speed závodních bruslích. Mimo závody si děti vyzkouší i jiné sportovní aktivity a náš mobilní inline park, kde je oblíbený tunel, inline-kolotoč, malé přejezdové překážky a slalomová dráha. Celá akce je pod dozorem našich skvělých trenérů z kurzů inline bruslení, kteří Vám jsou po celou dobu akce k dispozici a rádi Vám poradí, jak zlepšit techniku bruslení a nebo třeba s výběrem správného vybavení. 

Hlavní foto

Závodí se v neděli 26. května a 16. června na malém západním okruhu na Ladronce. Přihlášku do závodů vyplníte kliknutím na odkaz pod tímto odstavcem. Závody začínají vždy ve 13:00 a končí v 16:00. Děti se rozdělí do kategorií podle věku, ve kterých poté soupeří se svými vrstevníky. Každý závodník pojede 3 různé závodní tratě (viz. kategorie níže).  Celkovým výsledkem je součet všech časů, který se následně porovná s dalšími závodníky své věkové kategorie. Při shodě celkového času u dvou závodníků vyhraje ten, který má lepší čas na nejdelší trati. Pro každého závodníka bude připravena medaile a drobná odměna.

Podobné akce

až 28. 8. 2024

Nezmeškejte konec léta se všemi jeho potěšeními. Přichází opulentnost, v níž se spolu snoubí dokonale vybarvené květy, množství plodů i některé zelené lupení zažívající „druhou mízu“.

Při nákupu dvou kurzů získejte slevu. Zadejte slevový kód 2x_pozdni_leto 

Celý článek10. 4. 2024

až 30. 8. 2024

Příměstský tábor pro děti ve věku 9–14 let v komunitním centru Nesedím, sousedím v Břevnově.

Celý článek25. 4. 2024