Den matek v SouLadronce

Přijďte v neděli navečer na terasu usedlosti Ladronka. Připravily jsme pro vás pestrý program od floristického kurzu, cvičení, otužování nebo jen přijďte nasát atmosféru blížícího se léta.

Hlavní foto

Kytkobraní na Souladronce!
12. květen je datum jako stvořené pro návštěvu Souladronky.
Je Den matek, mamulinek a maminek, a vy máte super možnost vytvořit jim nádhernou vazbu z pivoněk do betonové nádoby. Je to krásná paralela k maminkám. Jsou krásné, křehké, voňavé, ale mají pevné základy, které vydrží všechno na světě. Vzdejme jim hold a vyjádřeme svou lásku, vlastnoručně uvázanou kyticí plnou něhy.
Máme pro vás skvělý  program, kde si opravdu každá, přijde na své.
9:00 Joga s Bárou
17:00 Pilates 
18:00 Pilates 
18:00 Adél výzva jogínky
18:00 Kytkobraní II.
A to stále není všechno!

Naučíme vás, proč začít s otužováním, a jak na to správně jít. Souladronka má tu čest přivítat Martinu Lenk, uznávanou Thermalist instruktorkou, která přijede jen na tento jediný workshop přímo z Curychu. Na terase připraví sud plný ledu a povykládá nám o blahodárných účincích ledových koupelí. Plavky a ťapky s sebou!
Ona sama vás zve těmito slovy: " Tak jako kytky rozkvetou ve vodě, tak rozkveteš ve vodě také ty. Objev tajemství, které pro tvé tělo i pro tvou duši a mysl, skrývá studená voda.  Ale především objev pocit dokonalého štěstí, které prostoupí tvou myslí v okamžiku, kdy to zkusíš."