Právník

Náplň práce:

Zajišťuje veškerou právní agendu a to při řešení občanskoprávních, obchodně právních, trestně právních, pracovně právních, případně jiných záležitostí. Sepisuje a připomínkuje smlouvy, vyhotovuje právní stanoviska. Kontroluje náležitosti právních dokumentů důležitých pro jejich platnost; podává právní rozklady a výklady ustanovení týkající se svěřené problematiky. Poskytuje právní podporu při zadávání veřejných zakázek dle zák. č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a při zadávání zakázek malého rozsahu. Zastupuje městskou část ve sporech, které vyplývají z agendy vykonávané ÚMČ Praha 6. Připomínkuje materiály pro jednání RMČ a ZMČ, vč. návrhů na jejich úpravu z hlediska právní čistoty. Operativně poskytuje pracovníkům ostatních odborů právní porady, připravuje ve spolupráci s nimi návrhy právního řešení jednotlivých případů.

Předpokládaný nástup dle dohody.

Bližší informace poskytne Mgr. Barbora Ullrichová, vedoucí Právního odboru Telefon 220 189 500

Benefity 5 týdnů dovolené, 3 dny zdravotního volna (sick days), e-stravenky v hodnotě 100 Kč/den, příspěvek na jízdné městskou hromadnou dopravou na území hl. m. Prahy, příspěvek na penzijní připojištění, další zaměstnanecké výhody, systém dalšího vzdělávání, dobrá dopravní dostupnost veřejnou dopravou.

Pracovní poměr bude sjednán na dobu neur čitou. Stanovená týdenní pracovní doba činí 40 hodin; pružné rozvržení pracovní doby. Místo výkonu práce Praha.

Požadované vzdělání:

vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oboru právo.

Požadovné znalosti a dovednosti:

znalost práce na PC (MS Office), schopnost vyhledávat ve veřejně dostupných rejstřících a používat automatizované systémy právních informací znalost zejm. občanského zákoníku, správního řádu velmi dobré komunikační schopnosti, včetně výborné vyjadřovací schopnosti v písemném i mluveném projevu v českém jazyce samostatné rozhodování a řešení problémů, pečlivost, smysl pro zodpovědnost odolnost vůči stresu, schopnost zvládat zátěžové situace znalost práce s programy ASPI a Beck-online.