Běžecký workshop s Milošem Škorpilem a leguano

Dvouhodinový kurz běžeckého "guru" Miloše Škorpila. Miloš Vám poradí, jak napravit nesprávné nebo neefektivní pohybové vzorce, které mohou vést k předčasné únavě, bolesti či zranění.

Hlavní foto

Dvouhodinový kurz běžeckého "guru" Miloše Škorpila. Miloš Vám poradí, jak napravit nesprávné nebo neefektivní pohybové vzorce, které mohou vést k předčasné únavě, bolesti či zranění. Naučí správnému běžeckému stylu, a to jak v barefoot, tak i v „klasické obuvi“. Své sedmileté zkušenosti s během v barefoot předá dovozce značky leguano Petr Exnar. Nebude chybět ukázka doporučených posilovacích a protahovacích cviků pro běžce a nácvik běžecké abecedy. Cena kurzu je 400,- Kč na osobu. Účastnický poplatek je možné uhradit jako objednávku na e-shopu https://www.leguano.cz/.../bezecky-workshop-s-milosem.../. Kurs se koná v prostorách značkové prodejny leguano. Pak bude následovat vyběhnutí ven a praktické ukázky. Maximální kapacita 25 účastníků. 

Podobné akce

až 1. 6. 2024

KidFest 2024 – Unikátní charitativní festival spojující radost, kulturu a zábavu pro děti a jejich rodiny!

 

Celý článek30. 1. 2024

Na této procházce po areálu Strahovského kláštera a Nového Světa se její účastníci dozví o dvou sálech strahovské knihovny a také to, proč jeden z nich je jediným na světě, který se stavěl dle výšky knihovních polic, navštíví kostel Nanebevzetí Panny Marie a po krátkém obdivování Prahy z vyhlídky areálu vyrazí na Nový Svět, kde si nejen užijí atmosféru tohoto pohádkového místa, ale uslyší i historky o jednotlivých domech a jejich obyvatelích...

Celý článek25. 3. 2024