Linha Singers - Adventní koncert 13. 12.

Legendární soubor Linha Singers vystoupí v rámci 8. sezóny Břevnovská hudební setkání v úterý 13. 12. 2022 v 19.00 hodin v kostele Církve československé husitské ve Wuchterlově ulici 5.

Hlavní foto

V úterý 13. 12. 2022 v 19.00 hodinkostele Církve československé husitské ve Wuchterlově ul. 5 v Praze – Dejvicích přivítáme soubor Linha Singers. V první části koncertu, která bude zaměřena na dobu adventní, zazní skladby J. A. Bendy, B. Marcella, W. A. Mozarta či A. Rejchy, ve druhé části se již přiblížíme k času vánočnímu – vyslechneme např. pastorely J. J. Ryby či K. V. Holana Rovenského. V celém programu ale nebude chybět ani původní tvorba Jiřího Linhy.

Vstupenky jsou k dostání v Informační kanceláři MČ Praha 6 na Bělohorské ul. 110, zbylé budou připraveny před koncertem v místě konání, je možné učinit rezervaci na auramusica{zavináč}seznam{tečka}cz nebo tel. čísle  603 188 500. Můžete si je také zakoupit v klidu svého domova prostřednictvím vstupenkového portálu GoOut na odkazu https://goout.net/cs/listky/linha-singers-adventni-koncert-pocta-jirimu-linhovi/renq/

Podobné akce